Een nieuwe look = een nieuwe verpakking

Bonfait 2.0 betekent ook dat de verpakkingen zijn veranderd!

Dit houdt in dat de oude verpakkingen vervangen zullen worden door nieuwe verpakkingen. Deze worden in de aankomende weken vervangen. Het kan dus zijn dat je voor een bepaalde periode zowel de oude als de nieuwe verpakkingen zult ontvangen, uiteraard met dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent! Een voorbeeld van een nieuwe salade emmer staat in de afbeelding hieronder.


Nieuwe look verpakkingen

 

 

 

 

Bij de nieuwe verpakkingen hebben wij ook aandacht besteed aan een verbeterde kleursegmentatie in combinatie met een lettercodering. De kleur en lettercodering zorgen voor een betere herkenbaarheid van de producten. De kleursegmentatie heeft betrekking op de productgroepen en de lettercodering op de inhoud. Ons bekende Basis Concept heeft daarbij het Bonfait groen gekregen.
  
In onderstaande afbeelding is de nieuwe kleursegmentatie te zien. Zoals je ziet is er ook een productgroep bijgekomen, namelijk "Borrelsegment". Onder deze groep vallen de stokbrood salades en Donato's Dippers. Voor alle kleursegmenteringen is ook het logo in die kleur verwerkt.

Kleursegmentatie